'Weergaloze' zomeractie nadert einde, profiteer nu

Onze 'weergaloze' zomeractie loopt nog één maand. Profiteer van graden korting op bedrijfsuitjes.

Deze zomer van 2014 doet op weergebied behoorlijk van zich spreken. Zeker de voorbije julimaand. Naast enkele momenten met heftige buien, waren er vooral toch ook veel zomers warme dagen en konden we een dikke top-10 notering optekenen in het rijtje warmste julimaanden sinds 1901. Eén en ander was niet alleen goed nieuws voor de liefhebbers van warm zomerweer, maar ook voor degenen die bedrijfsuitjes bij MeteoGroup hebben geboekt. Want hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de korting. Profiteren van onze ‘weergaloze’ zomeractie kan nog één maand, tot en met het eind van de meteorologische zomer. Het groepsuitje zelf hoeft overigens niet in de zomer plaats te vinden, heel 2014 telt mee.

Warme start augustus
Augustus is traditioneel samen met juli de warmste zomermaand, al zijn er per jaar natuurlijk altijd wel verschillen in het verloop van de zomer. Deze keer start augustus in ieder geval met bovengemiddelde temperaturen. Morgen, 1 augustus, komt het kwik in het binnenland op veel plaatsen op of iets boven 25 graden uit. Zaterdag wordt het nog wat warmer met temperaturen tot 28 graden, later gevolgd door regen- en onweersbuien. Zondag dalen de temperaturen wat, maar nadat de laatste buienrestanten zijn weggetrokken zal het met maxima rond 23 graden voor velen comfortabel zomerweer zijn. En ook de eerste dagen van volgende week is het zeker niet koud.

Hoe warmer hoe hoger de korting op bedrijfsuitjes
Voor degenen die hun opgevraagde offerte voor een groepsuitje willen verzilveren, betekent dit alles prima papieren voor een mooie korting. Want hoe hoger de maximumtemperatuur op de dag van boeking (schriftelijke bevestiging op onze offerte, meer info hier), hoe hoger de korting. Wordt het 25 graden bijvoorbeeld, dan is de korting 25%. Daarbij gaan we uit van landelijk hoofdmeetstation De Bilt.

Profiteer nu ook van onze zomeractie
Mocht u geïnteresseerd zijn, maar nog geen offerte aan hebben aangevraagd, neem even contact met ons op. Dan maken we het voor u in orde. En vervolgens is het aan u een mooie warme dag uit te kiezen om één en ander definitief te bevestigen en te profiteren van een mooie zomerkorting, tot eind augustus heeft u hiervoor de tijd. Het bedrijfsuitje zelf hoeft dus niet per sé in de zomer plaats te vinden, u ook de herfst en december 2014 doen mee. Kijk hier voor een volledig overzicht van de actievoorwaarden. Tot snel bij MeteoGroup!