WeatherPro en EyeEm dagen je uit!

Strakblauwe luchten, hevige regenval, dichte mist of zware bewolking; het weer vastleggen is één van de meest opwindendste en uitdagendste opdrachten binnen de fotografie. Wij dagen je daarom uit om je mooiste, indrukwekkendste weerfoto te maken met EyeEm en te taggen met “WeatherPro: Your Perfect Weather Shot”.

Het enige wat je hoeft te doen is de gratis EyeEm App downloaden via de AppStore of Google Play, een foto maken van het weer en deze taggen met “WeatherPro: Your Perfect Weather Shot”. De foto zal dan automatisch toegevoegd worden aan het Eyeem mission album. Wanneer je een foto toe wilt voegen die reeds geupload is, dan kun je dit doen via het ‘Edit Tags’ menu. Ga naar je profiel, open de foto en klik op “Edit Tags”. Daarna kun je de tag “WeatherPro: Your Perfect Weather Shot” toevoegen.

De WeatherPro jury zal de 20 meest indrukwekkendste weerfoto’s selecteren en deze plaatsen op weer.nl, wetter24.de en weathercast.co.uk. Dit zijn enkele van de meest populaire weersites die dagelijks door duizenden mensen worden bezocht. Kortom: trek erop uit, maak foto’s met EyeEm en tag ze via “WeatherPro: Your Perfect Weather Shot” voor woensdag 2 oktober a.s.

WeatherPro is ontwikkeld door Meteo Consult/MeteoGroup, Europa’s grootste onafhankelijke weerbedrijf, en biedt elk moment van de dag betrouwbare en actuele weersinformatie. De app is verkrijgbaar in de App Store en via Google Play.

Meer informatie over deze fotomissie is te vinden op de Blog van EyeEm