Weer voor op de homepage

1
Locatie invoeren

2
Formaat kiezen

3
HTML code ontvangen

Gebruiksvoorwaarden

Of u nu een particulier of organisatie bent, het Homepage Weer is gratis te gebruiken. Echter, per homepage/domein kan maximaal één weergrafiek worden getoond. Daarnaast kunnen wij op geen enkele wijze de beschikbaarheid van het Homepage Weer garanderen. Het gebruik van het Homepage Weer op websites met een pornografische, racistische of discriminerende inhoud is verboden. De hierboven getoonde HTML-code kan aangepast worden, maar de link naar weer.nl mag nooit veranderd of verwijderd worden.

Het Homepage Weer mag alleen op het voor iedereen toegankelijke internet gebruikt worden, niet op het Intranet of op een anderszins afgeschermde omgeving. Een uitzondering hierop vormen websites die zonder betaling de gebruiker na registratie aanvullende mogelijkheden bieden. In geval van twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen   (mail naar info(at)meteogroup.nl). Wij behouden ons het recht voor om deze dienst zonder opgaaf van reden te veranderen of stop te zetten. Met de implementatie van de HTML code op uw website gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Beheert u een commerciële website en wilt u een gegarandeerde beschikbaarheid van deze of andere weersinformatie? Stuur een mail naar info(at)meteogroup.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.